top of page

MyClub'a Veda: Son Squash Akşamı


Uzun yıllardan beri antrenmanlarımızı yaptığımız, turnuvalar düzenlediğimiz, Squash sevenlerle bir araya geldiğimiz Ağaoğlu MyClub World tesislerindeki squash kortları kulüp yönetiminin kararıyla kapatılıyor. Squash kortları ve çevresindeki alan başka bir etkinlik için kullanıyor olacak.

Hillside'ın kapanması ile kullanılamaz hale gelen 2 korttan sonra MyClub'ın 2 kortunun da kapanması, Pleon'un tadilata girmesi ile Ataşehir bölgesinde bu spora gönül verenler ve kulübümüz için kort sıkıntısı ciddi bir sorun olarak olmaya başladı. Daha önce Ataşehir Belediyesine geçen hafta içerisinde de İstanbul Büyükşehir Belediye'sine Squash sporunun gelişmesi için halka açık kortların yapılması ihtiyacını ilettik. Her platformda da bunu gündeme getirmeye devam edeceğiz. Squash kortlarının ya sadece üyelik gerektiren kulüplerin içerisinde ya da dışarıdan giriş olanağı olmayan özel sitelerin içerisinde yer alıyor olması ne yazık ki bu sporun genele yayılması için büyük bir engel. Ayrıca site içerisinde yer alan kortların büyük bir kısmı da herhangi bir antrenör ya da ekipman olmadığından kullanılamıyor ve zamanla başka faaliyet alanlarına dönüştürülüyor.

14 Eylül akşamı MyClub'da düzenli olarak - neredeyse her akşam - Squash oynayan arkadaşlarımız bir araya gelip bir hatıra fotoğrafı ile MyClub'a veda ettiler.

KAPANIŞ HATIRASI


79 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page